Få full tilgang til alt på Skogliv Skole

Skogliv Skole har en rekke gode læringsopplegg og ferdige støttemidler for deg som lærer. Det er flere måter å få tilgang på.

Noen av våre kart er gratis for alle - og kommer til å fortsette å være det. Imidlertid trenger vi å finansiere utviklingen av flere nye kart, og tilbyr dermed full tilgang til en lav pris.

Hvordan få tilgang

Det er kommunen/organisasjonen som må sørge for tilgang til Skogliv Skole for alle skolene i sin kommune/organisasjon. Vi gir tilgang basert på domene ved innlogging.

For å komme i gang:

  1. Fyll ut vårt skjema eller kontakt oss på skole@skogliv.no
  2. Oppgi hvilken kommune og skole tilgangen skal gjelde. Oppgi antall elever.
  3. Tilgangen blir aktivert når faktura er godkjent eller avtale signert. Dette skjer innen to virkedager fra vår side.

Hvordan bruke Skogliv Skole med full tilgang

Når hele kommunen har tilgang, kan læreren dele en verden lett med hele klassen sin. I tillegg kan hver enkelt elev og lærer logge inn med full tilgang.

  1. Trykk på “Del med klassen”-knappen
  2. Kopier lenken som dukker opp, hvis den ikke kopieres automatisk.
  3. Del denne lenken med elevene dine. De får lastet ned verdenen med den, uten videre innlogging.
  4. OBS: Lenken er gyldig i to dager - altså fra du trykker på “Del med klassen” og ut den følgende dagen. Du bør altså lage lenken først samme dag eller dagen før klassen faktisk skal ha kartet.

Hva koster Skogliv Skole?

Vi priser tilgang per elev i kommunen eller organisasjonen. Store kommuner og organisasjoner kan få rabatt ved å kontakte oss. Ingen betaler mer enn noen tikroninger i året per elev. Det er mulig med prøveperiode.

Hvorfor er ikke alt gratis?

Noen av våre største og beste kart er helt gratis:

De øvrige kartene lages av et lite team i Skogliv. For å finansiere utvikling, programvare, bygging og pedagogisk opplegg, må vi ha enkelte inntekter.

Framfor at den enkelte lærer må betale, oppfordrer vi kommuner og skoler til å kjøpe tilgang for alle sine lærere og elever. Vi opererer med en lav pris på et par kroner per elev, for et helt år.

Kommuner, skoler og lærere kan kontakte oss for å få mer info og kjøpe tilgang.

Skogliv Skole eies og driftes av Skogliv DA, som også står bak Minecraft-serveren Skogliv. Org.nr: 921 967 772